Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Den här brukar jag ha som förrätt eller på en buffé.
2 burkar a 200 gram matjesill
1 dl majonäs
1½ dl gräddfil
4 msk kalles kaviar
1 st rödlök
1 dl purjolök
1 knippe dill
5 st kokta potatisar
peppar och salt
Skär potatisen i tärningar och matjesillen i bitar
finhacka rödlök och purjon
blanda majonäsen och gräddfilen
rör i lökarna och dillen, salta och peppra
sist röres potatisen och matjesillen i
Som förrätt lägger jag röran på kavring med salladsblad och dekorerar med dill och en limeskiva