Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Västerbottensbiffar

4 port

500 g nötfärs eller blandfärs
1 dl finriven Västerbottenost eller krutrök
1 msk tomatpuré
1 msk riven gul lök
1 ägg
1 msk potatismjöl
1 dl mjölk
11/2 tsk salt
2 krm svartpeppar

Gör så här:

Rör samman färsen med alla de övriga ingredienserna.
Forma färsen till biffar.
Stek dem på medelvärme på båda sidor tills de fått fin färg.
Servera pannbiffarna med ett gott, gärna hemlagat, potatismos och rivna morötter eller pasta.



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N