Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Het kyckling med basilika och kokos

Till 4 port behövs:

500 g kycklingfilé, strimlad
2 msk olja
1 lök, finhackad
2 tsk hackad färsk basilika
2 msk fisksås
1 msk röd chili (färsk eller på burk)
1 msk koriander (färsk eller på burk)
300 ml kokosmjölk


Värm oljan i en wok och fräs löken tills den är mjuk. Lägg i kycklingen och stek i ytterligare 2-3 minuter. Lägg i basilika, fisksås, röd chili och koriander. Stek i 1 minut. Häll i kokosmjölken och låt sjuda några minuter. Servera direkt, gärna med äggnudlar och lite grönsaker.

//Från en kokosmjölksburk



gulli G
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N