Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kardemummakaka utan ägg

Kardemummakaka utan ägg

6 dl vetemjöl,
2 tsk bakpulver,
2 dl socker,
2 tsk stött ((malen) kardemumma,
1 hg margarin,
2½ dl mjölk,
pärlsocker.

Blanda samman mjöl, bakpulver, socker och kardemumma och finfördela smöret häri. Rör sist med mjölken och rör degen smidig. Häll smeten i en väl smord och bröad form. Strö över pärlsocker och grädde i 200 – 225° i ca 45 min eller tills den känns färdig.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N