Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fisksoppa som Simpan gör den (10 port)

Fisksoppa som Simpan gör den (10 port)

750 g jumbotorsk 3006, skuren i tärningar
350g morötter, grovt rivna
350 g purjolök, strimlad
50 g margarin
1,6 l mjölk (3%)
2 dl creme fraiche (34%)
ca 1 msk fiskbuljongpulver
ca 1 msk salt

fräs morötter o purjolök i margarin. Tillsätt mjölk och creme fraiche. Låt sjuda upp. Lägg i den tärnade fisken och låt soppan sjuda tills fisken är klar. Smaka av med fiskbuljongpulver och salt.

Ät och njut!



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N