Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tsasiki med fetaost

4 p

1/2 Gurka
1/2 Rödlök
2 dl äkta grekiskyoghurt
100 g Fetaost
Salt
Några varv av Svartpepparkvarnen
(Vitlök) ett måste

Riv gurkan grovt och låt all vätska rinna av på hushållspapper i ca 15 min.
Skala och hacka löken fint. Mosa fetaosten. Blanda gurka, lök,fetaost och
matlagningsyoghurt. Smaksätt med salt och peppar. En pressad
vitlöksklyfta är inte alls så dumt;)



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N