Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Himmelsk chokladsås med honung (5 dl)

Himmelsk chokladsås med honung (5 dl)

2½ dl kaffegrädde
¾ dl honung
½ dl + 2 tsk ljus sirap
85 gr mörk choklad i bitar
2 msk crème de cacao, drambuie eller whisky

Koka upp grädde, honung och sirap i en liten tjockbottnad kastrull. Sänk värmen och låt sjuda 2-3 min. Tillsätt chokladbitarna och sjud tills chokladen smält, rör då och då. Tag av från värmen, tillsätt likören och låt kallna helt.

Tips: Kan förvaras i burk med lock i kylskåp i högst tre veckor.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N