Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Nilssons polartårta (6 port)

Nilssons polartårta (6 port)

6 st stora halvor av polarkaka
6 dl grädde 20 – 27%
1 brk tonfisk i vatten
kaviar (på tub) efter smak

Garnering:
3 ägg
½ gurka
räkor
1 citron

Hårdkoka äggen, finhacka gurkan, skala räkorna och skiva citronen, dela sedan skivorna i hälften. Vispa grädden hårt. Blanda hälften av grädden med tonfisken och resten av grädden med kaviaren, du bestämmer själv hur stark kaviarsmaken ska vara. Lägg två halvor av polarkakan på en stor tallrik/tårtfat så de bildar en rund cirkel. Bred ut tonfiskblandningen över polarkakorna. Lägg på ytterligare ett lager av polarkakor ovanpå.
Bred ut kaviargrädden över. Spara lite till garneringen. Lägg nu på det översta lagret med polarkakor och ovanpå detta så breder du på det sista av kaviargrädden. Garnera med äggklyftor, finhackad gurka, citronskivor samt räkor efter eget tycke och smak.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N