Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
800 g benfri lax, torsk eller hälleflundra
1 dl vatten
3 msk koncentrerad hummerfond
1 dl Crème Fraiche
2 1/2 dl Mellangrädde
ca 2 tsk fransk senap
1 knippa dill
3 msk röd stenbitsrom
salt
Skär laxen i mindre bitar. Blanda vatten, hummerfond, crème fraiche, grädde och senap i en låg kastrull. Koka ihop såsen något. Lägg i fiskbitarna och sjud under lock ca 10 min. Hacka dillen. Rör ner dill och rom i såsen. Smaka av med salt. Låt allt få ett uppkok. Servera med pressad potatis, blomkål eller broccoli.