Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Lax i krämig sås (ca 6 port)

Lax i krämig sås (ca 6 port)

800 g benfri lax, torsk eller hälleflundra
1 dl vatten
3 msk koncentrerad hummerfond
1 dl Crème Fraiche
2 1/2 dl Mellangrädde
ca 2 tsk fransk senap
1 knippa dill
3 msk röd stenbitsrom
salt

Skär laxen i mindre bitar. Blanda vatten, hummerfond, crème fraiche, grädde och senap i en låg kastrull. Koka ihop såsen något. Lägg i fiskbitarna och sjud under lock ca 10 min. Hacka dillen. Rör ner dill och rom i såsen. Smaka av med salt. Låt allt få ett uppkok. Servera med pressad potatis, blomkål eller broccoli.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N