Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
ca 300 g fryst torskfilè
1 gul lök
1/2 grön paprika
1/2 röd paprika
2 dl Crème Fraiche
2 msk koncentrerad apelsinjuice
1 tsk ingefära
1 1/2 fiskbuljongtärning
2 krm salt
1 1/2 dl mjölk
200 g fryst majs
Skär den frysta torsken i små kuber. Skala och hacka löken.Strimla paprikan. Vispa ihop: Crème Fraiche, juice, ingefära, buljongtärning, salt och mjölk i en gryta. Låt det koka upp! Rör i alla grönsaker. Lägg i torsken och låt grytan sjuda under lock i ca 5 min. Servera tillsammans med pasta, ris eller potatis.