Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Basilikakyckling med tagliatelle (4 port)

Basilikakyckling med tagliatelle (4 port)

1 kg kycklinglår eller kycklingklubbor
2 msk matolja
½ tsk salt
1 krm svartpeppar
2 tsk basilika
12 st tagliatelle-nystan
2 msk olivolja
2 tsk basilika

Lägg kycklingdelarna i en ugnssäker form. Blanda matolja, salt, peppar och basilika och pensla på kycklingdelarna. Sätt in i 225 grader varm ugn i mitten, ca 50 minuter. (Om delarna är tinade ca 35 minuter). Koka tagliatelle enligt instruktion på förpackningen. Häll av vattnet. Rör ihop olivolja och basilika och häll över pastan och rör om. Servera tagliatelle och kyckling ihop med en sallad och kanske även basilikabröd.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N