Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Jag har tänkt att baka bröd med linfrö, tänkte använda mitt vanliga brödrecept. Ska man göra något åt linfröna först eller häller man i direkt från förpackningen bara?
Bara att baka på som vanligt... Bästa sättet för att kroppen ska ta upp linfröna och tillgodose sig alla vitaminer och näring så ska man köpa krossade linfrön.....
Men det är bara att hälla i och baka.. Jag brukar även ha in vetegroddar och byta ut vanliga mjölet mot graham eller kruska kli.. sådär några dl bara.
="Pimpim" Jag har tänkt att baka bröd med linfrö, tänkte använda mitt vanliga brödrecept. Ska man göra något åt linfröna först eller häller man i direkt från förpackningen bara?
När jag bakar med linfrö har jag i fröna utan att göra något med dem innan. Det behövs inte. Jag har dock hört rykten om att man ska ha i fröna efter man har haft i mjölet, men jag brukar ha det i innan, för enkelhetens skull.