Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

GI - Pannacotta med blandade bär (4 port)

GI - Pannacotta med blandade bär (4 port)

2 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl naturell yoghurt
1 1/2 gelatinblad
skal av 1 lime
skal av 1 apelsin
motsvarande 3 msk sötningsmedel, läs på burken
1 dl blandade bär

Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten i ca 10 min. Tvätta lime och apelsin noga och riv skalet fint. Koka upp grädden och ta av den från värmen. Krama ur vattnet ur gelatinbladen. Lägg i citrusskalen i grädden och rör ner yoghurt, sötningsmedel och gelatinblad. Fördela i fyra portionsformar och låt stelna i kyl i 3-4 tim. Dekorera med bären före servering



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N