Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
2 1/2 dl vispgrädde
1 1/2 dl naturell yoghurt
1 1/2 gelatinblad
skal av 1 lime
skal av 1 apelsin
motsvarande 3 msk sötningsmedel, läs på burken
1 dl blandade bär
Lägg gelatinet i blöt i kallt vatten i ca 10 min. Tvätta lime och apelsin noga och riv skalet fint. Koka upp grädden och ta av den från värmen. Krama ur vattnet ur gelatinbladen. Lägg i citrusskalen i grädden och rör ner yoghurt, sötningsmedel och gelatinblad. Fördela i fyra portionsformar och låt stelna i kyl i 3-4 tim. Dekorera med bären före servering