Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Triple choc brownie

Triple choc brownie

185 g smör
185 g mörk choklad
3 ägg
3 ½ dl socker
1 ½ dl mjöl
1 ½ dl kakao
2 dl hackad vit choklad
2 dl hackad mjölkchoklad

Sätt ugnen på 180°C. Smält smöret och den mörka chokladen i en kastrull. Rör ihop till en jämn smet och låt svalna. Vispa ägg och socker fluffigt och vänd ner chokladsmeten i äggblandningen. Sikta mjöl och kakao och rör ihop med resten av smeten. Tillsätt sedan den hackade chokladen. Häll smeten i en cirka 20 cm, avlång, form som du klätt med smörat bakplåtspapper. Grädda i 35-40 min. Låt svalna och skär i fyrkanter



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N