Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Grov yoghurtlimpa (1 limpa)

Grov yoghurtlimpa (1 limpa)

8 dl rågsikt
2 dl rågkross
1 dl vetekli
1 dl linfrön
1 tsk salt
1 msk bikarbonat
5 dl mild yoghurt
2 dl lingonsylt
ströbröd till formen

Sätt ugnen på 175 °C. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i yoghurt och lingonsylt. Häll degen i en smord och bröad bakform,ca 1 1/2 liter. Grädda i nedre delen av ugnen ca 1 timme. Stjälp upp brödet och låt det svalna på galler

Receptet är från Buffé nr 1 2006.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N