Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kycklingklubbor med dipp (4 port)

Kycklingklubbor med dipp (4 port)
900 g kycklingfilé
8 st potatisar
3 msk smör & rapsolja
1 tsk salt
1 msk kinesisk soja
1 krm svartpeppar
2 dl Arla köket lätt crème fraiche
1 st vitlöksklyfta
2 msk sweet chilisås

Sätt ugnen på 175°. Dela kycklingklubborna. Tvätta potatisen och skär den i klyftor. Lägg potatis och kyckling på en plåt med bakplåtspapper. Pensla allt med smör-&rapsolja och krydda med salt. Pensla dessutom kycklingen med soja och krydda den med peppar. Stek i mitten av ugnen ca 40 min. Rör ihop dippen. Servera med grönsaker.

Receptet är från Arla



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N