Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tacofisk med chips

TACOFISK MED CHIPS




600 gr fiskfilé, tinad

1 tsk salt

margarin till formen

2,5 dl mellangrädde

0,5 – 1 dl tacosås medium eller hot

2 dl riven texmexost

15-20 tacochips

Sätt ugnen på 225 gr. Salta och vik ihop fileérna om de är tunna. Lägg dem i smord ugnsform.

Blanda grädde, tacosås och osten, häll det över fisken. Krossa chipsen och strö det över fisken. Stek fisken mitt i ugnen ca 25 min.
Servera med kokt potatis och sallad.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N