Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
500g Pasta Fusili
5 – 10 skivor Parmaskinka
2 förpackningar ICA handlarnas Fetaost (I olja och kryddor)
1 liten burk gröna oliver (med pimento)
1 burk soltorkade tomater
1 burk röd pesto
1 burk grön pesto
Grovmalen svartpeppar
Salt
Olivolja
Gör så här:
Koka pastan
Skär parmaskinkan i små fyrkantiga bitar och lägg den i en skål. Dela oliverna i 2 delar och lägg dem tillsammans med skinkan.
Strimla de soltorkade tomaterna i små bitar och lägg ner i skålen. Häll ner fetaosten tillsammans med marinaden i skålen.
Salta och peppra samt slå på en skvätt olivolja. Blanda runt allt ordentligt.
Nu borde pastan vara färdigkokt.
Slå ner pastan i en stor skål och blanda därefter ner de övriga ingredienserna.
Servera innan fetaosten hinner smälta i pastan.
Blanda röd och grön pesto efter tycke och smak på tallriken.
Tips på dryck:
Beringer Founders Estate Zinfandel (Systembolaget nr 6718) 105:- USA