Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Gammeldags steksill

GAMMALDAGS STEKSILL


Till 4 personer behöver du:
210 g Steksill urvattnad
2 Röda lökar
2 dl Vispgrädde
Smör
Rågmjöl
Dill



Skölj sillen väl och dra av skinnet.

Vänd sillfiléerna i rågmjöl och lägg dom i en smörad form.

Strimla 2 röda lökar, mjukstek dem och lägg över sillen.

Klicka på lite smör och grädda i ugn 15 min på 225 grader.

Tag ut formen och sänk värmen till 200 grader.

Häll på 2 dl grädde och låt sedan sillen gräddas 15 - 20 min tills grädden kokat ihop till en krämig sås.

Strö över dill och servera genast med kokt potatis



runedin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N