Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Våffla för mjölallergiker

Våffla för mjölallergiker

2 msk smör eller margarin
1½ dl mjölk
1½ dl maizena
1 ägg
1 tsk bakpulver

Smält matfettet och låt det svalna. Vispa samman mjölken, mjölet, ägget och bakpulvret till en jämn smet. Rör i matfettet. Hetta upp våffeljärnet. Smörj det till första laggen. Vispa eller rör om ordentligt innan smeten hälls i laggen. Vispa eller rör om ordentligt innan smeten hälls i laggen.
Maizenamjöl sjunker lätt till botten.

Servera med grädde och sylt

Receptet är från Buffé nr 3 1996.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N