Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
2 kycklingfiléer eller ett lagom antal lårfiléer
1 gul lök
1 paprika
1/2 blomkålshuvud
1/2 squash
champinjoner
1 burk bambuskott
2 dl lätt creme fraiche
ca 2 dl matlagningsgrädde
1 hönsbuljongtärning
curry
chilipulver
ev lite salt
Skär kycklingen i bitar och bryn den i lite olja. Lägg i curryn och de skivade grönsakerna och låt fräsa en liten stund. Häll i creme fraiche, matlagningsgrädde och buljongtärning och låt puttra i ca tio minuter. Se till att grönsakerna inte blir för mjuka, krispigheten ska vara kvar! Smaka av med lite mer curry, chilipulver och ev lite salt. Servera till ris eller nudlar.