Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kycklingsoppa med kokosmjölk (4 port)

Kycklingsoppa med kokosmjölk (4 port)

4 kycklingfiléer
2 vitlöksklyftor, finhackade
1 msk riven färsk ingefära
1 msk Svenskt Smör
2 dl kokosmjölk
2 1/2 dl Matlagningsgrädde
1/2 liter kycklingbuljong
1 lime
4 vårlökar
1 röd chili

Fräs vitlök och ingefära i lite smör. Häll på kokosmjölk, grädde och buljong. Låt koka upp. Skär kycklingen i bitar och lägg ner i soppan. Koka soppan sakta i ca 7 min eller tills kycklingen är genomkokt. Smaka av soppan med limesaft och ev lite salt. Skiva färsk chili och vårlök tunt. Servera soppan i skålar och garnera med chili och vårlök.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N