Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Äpplepaj med kokos och banan (4 port)

Äpplepaj med kokos och banan (4 port)

4 äpplen
2 bananer
1 dl kokosflingor
2 dl vetemjöl
1 dl råsocker
100 g smör

Kärna ur o klyfta äpplena. Lägg dem i en smord pajform med diametern 20 cm. Skiva banaerna och blanda dem med äppelklyftorna i pajformen. Blanda det mesta av kokosflingorna, vetemjöl och råsocker. Arbeta in smöret med fingertopparna. Strö smuldegen över frukten. Grädda i 25 min tills pajen fått färg. Strö över resterande kokos. Servera med lite vispad gräddde eller vaniljsås

Ett recept från Hemmets Veckotidning



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N