Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Spröda ingefärsflarn (ca 20 st)

Spröda ingefärsflarn (ca 20 st)

50 g margarin eller smör
1/2 dl socker
1/2 tsk ingefära
1/2 tsk vaniljsocker
3/4 dl vetemjöl

Rör matfett, socker, ingefära och vaniljsocker smidigt. Tillsätt mjölet och arbeta ihop degen. Bred ut smeten på smord och mjölad plåt till runda kakor, ca 7 cm i diameter. Grädda kakorna mitt i ugnen ca 5 min. Ugnstemp: 200°C, varmluft 175°C. Lossa kakorna med vass kniv. Böj eller rulla ihop dem genast.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N