Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Apelsintryffel

1 dl vispgrädde
50 g smör
300 g mörk choklad
rivet skal av ½ apelsin
2 msk konjak eller citruslikör

Mandeltäcke:

100g mandelmassa
röd karamellfärg
silverkulor av socker

Blanda röd karamellfärg med mandelmassan. Kavla ut degen till en ganska tunn platta. Klä en form med platsfilm och tryck i mandelmassa täcket.

Koka upp grädde och smör. Rör ner chokladen i grädden och låt smälta. Rör i apelsinskal och konjak.
Bred ut smeten i formen och låt stå i kyl minst 3 timmar.

Skär sedan i små fyrkanter och sätt en silverkula på den rosa/röda mandelmassan.

Recept från arla.se



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N