Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Chokladfudge

1 ½ dl kakao
5 dl socker
1 dl ljus sirap
1 krm salt
2 dl vispgrädde
30 g smör
ev lite vaniljsocker

100 g hackade nötkärnor


Blanda alla ingredienser utom nötterna i en kastrull. Låt det koka tills det håller kulprov. (Häll lite smet på ett fat med kallt vatten. Går det göra en kula av smeten är det klart.)
Blanda i de hackade nötkärnorna och häll i en avlång form.
Låt stelna i kylskåp.

GOTT!!


Recept från Kock & mat



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N