Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Sätt ugnen på 225°. Halvtina smördegsplattorna. Dela dem i halvor. Lägg degplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg en klick kesella på varje degplatta. Lämna minst 1 cm bred kant runt om. Lägg på rabarbern. Finriv mandelmassan och strö den över. Pensla kanterna med uppvispat ägg. Grädda i nedre delen av ugnen ca 12 min. Låt bakelserna svalna. Sikta över florsocker.
Tips! Istället för rabarber kan du ta frysta bär eller tunt skivad frukt.
Frasiga och festliga med vårens smaker. Och dessutom superenkla!