Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rabarberbakelse

4 port

2 frysta smördegsplattor
3/4 dl Kesella, jordgubb&lime
1–1 1/2 dl skivad rabarber
25 g mandelmassa
1/2 ägg
1/2 msk florsocker



Sätt ugnen på 225°. Halvtina smördegsplattorna. Dela dem i halvor. Lägg degplattorna på en plåt med bakplåtspapper. Lägg en klick kesella på varje degplatta. Lämna minst 1 cm bred kant runt om. Lägg på rabarbern. Finriv mandelmassan och strö den över. Pensla kanterna med uppvispat ägg. Grädda i nedre delen av ugnen ca 12 min. Låt bakelserna svalna. Sikta över florsocker.

Tips! Istället för rabarber kan du ta frysta bär eller tunt skivad frukt.
Frasiga och festliga med vårens smaker. Och dessutom superenkla!

Något ni måste testa!




 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N