Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Rucolagazpacho med mandel och rädisor

ca 1hg rucola
2 skivor vitt bröd, tärnade
1 vitlöksklyfta, skalad och pressad
4 msk olivolja
1 grön paprika, urkärnad och tärnad
2 gurkor, skurna i bitar
1 gul lök, skalad och tärnad
2 msk rödvinsvinäger
2 tsk salt
svartpeppar


Garnering

50 g mandelspån, rostade
1 knippe rädisor, skivade


Mixa alla ingredienser i en matberedare till en slät soppa. Späd soppan med 5 dl vatten och smaka av med salt och peppar. Låt soppan dra i minst 2 timmar i kylskåpet. Servera soppan kall med rostade mandelspån och rädisor



brittmarie
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N