Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Citronglass à la Carin

CITRONGLASS À LA CARIN

4 portioner

5 äggulor
1 ½ dl socker
rivet skal och saft av 1 citron
2 dl vispgrädde

Servering:
färska bär
bär/fruktkompott


Vispa gulor och socker till en pösig massa. Rör ned citronskal och saft efter smak.

Vispa och vänd ned grädden och häll massan i en kakform. Täck och frys till nästa dag.

Ställ formen i kylskåp 15 minuter före serveringen. Doppa kvickt formen i hett vatten och stjälp upp glassen.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N