Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Katalansk kycklinggryta

KATALANSK KYCKLINGGRYTA

4 portioner

1 finhackad gul lök
½ – 1 dl olja
1 kyckling
salt, svartpeppar
1 paprika, strimlad
1 gul lök, skivad
5 - 6 skalade tomater, färska eller ur burk
finhackad persilja


Fräs den hackade löken i oljan. Lägg i kycklingarna, delade i ca 8 portionsbitar vardera. Salta och peppra. Låt kycklingen få färg och tillsätt sedan de strimlade paprikorna, skivad lök och tomater. Låt allt puttra under lock ca 25 minuter. Strö över hackad persilja och servera grytan med kokt potatis och sallad.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N