|
Kassler Provencale | Recept | Kött | Fläsk
Hej Gunnar!
Den här sajten funkar ju som en stor kokbok, så om du skickar t ex ett tårtrecept till kategorin "Tårtor" kommer alla som är intresserade av tårtor att gå dit och titta, särskilt dem som prenumererar på ämnet i fråga. Enkelt och lätt - har du varit och tittat i alla kategorier? Här finns hur mycket gott som helst, och bra tips på nästan vad det än vara månde!
Bella
Hejsan Bella,
Tack för snabbt svar. Jag ringde just till min charketuri butik och frågade om dom hade smoke cured loin of pork. Dom sade att dom kunde beställa hem det om jag ville, så det var bra att veta. Igen tack för hjälpen. Skulle vilja skicka dej ett recept, men vet inte hur man bifogar ett dokument med det här.
Min epost adress är: gunnar@gube.co.uk
Gunnar[/url]
Hej!
I lexikonet står det "smoke-cured loin of pork". Jag har skickat det här receptet till amerikaner och de har lyckats hitta kassler där under det namnet. Du kan ju beskriva det och att det är ombundet med nät och så, kan ätas kall och varm.
Lycka till! Receptet är enormt gott och lättlagat.
Bella
Kassler
Hejsan,
Receptet verkar jätte gott, men vad heter Kassler på Engelska. Jag bor i London, men kan inte hitta det i mitt leexicon.
Gunnar
|
|