Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kryddig färspanna

KRYDDIG FÄRSPANNA

Krydda färspannan till den styrka du önskar, men var inte rädd för att använda kryddorna. Det är kryddningen som är pricken över i.

4 portioner

500 g nötfärs
1 gul lök
1 stor röd paprika
1 stor grön paprika
2 msk matolja
1 – 2 pressade vitlöksklyftor
1 tsk salt
1 krm grovmalen svartpeppar
1 – 2 tsk paprikapulver
1 tsk koriander
¼ - ½ tsk chilipulver
½ burk majskorn, 340 g
4 msk chilisås


Hacka löken och skär paprikorna i små tärningar. Värm oljan i en stor stekpanna eller stekgryta och fräs löken några minuter. Blanda ned färs, vitlök, salt, peppar och övriga kryddor och låt det fräsa ca 5 minuter. Dela på färsen då och då.

Blanda ned paprika, majskorn och chilisås och låt det småputtra 5 – 10 minuter. Smaka av med salt och peppar och servera färspannan.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N