Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Persiljefisk

PERSILJEFISK

4 portioner

Ca 500 g färsk eller djupfryst tinad
fiskfilé, t ex torsk eller sej
1 tsk salt
1 krm nymald svartpeppar
50 g smör eller margarin
1 äggula
2 msk finhackad persilja
¾ - 1 dl siktat ströbröd
ca 2 ½ dl fiskbuljong
2 – 3 tomater

Sätt ugnen på 225°. Lägg fiskfiléerna på ett smort ugnssäkert fat med kanter. Strö över salt och peppar.

Blanda matfett, äggula och persilja. Klicka det över fiskfiléerna. Sikta ströbrödet över fiskfiléerna och häll buljongen runt fisken. Sätt in fatet på galler mitt i ugnen och låt det stå ca 10 minuter. Skär tomaterna i halvor och lägg dem runt fisken. Stek 5 – 10 minuter. Servera med potatis och sallad.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N