Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
200 g jordgubbar
200 g melon
200 g banan
200 g äpple
100 g vindruvor
40 g grovhackade valnötter
250 g Kesella mager
1 msk vaniljsocker
Apelsinjuice (om du vill)
Gör så här:
Skär frukten i bitar och lägg bitarna i en skål
Blanda kvarg, apelsinjuice och vaniljsocker
Blanda frukten och kvargen
Strö valnötter över
Tips
Du kan variera frukten efter säsong och smak. I stället för kesella kan du använda fettsnål yoghurt. Du kan också välja att servera kvargblandningen i en skål för sig.