Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fruktsallad med kesella mager

Ingredienser

200 g jordgubbar
200 g melon
200 g banan
200 g äpple
100 g vindruvor
40 g grovhackade valnötter
250 g Kesella mager
1 msk vaniljsocker
Apelsinjuice (om du vill)

Gör så här:

Skär frukten i bitar och lägg bitarna i en skål
Blanda kvarg, apelsinjuice och vaniljsocker
Blanda frukten och kvargen
Strö valnötter över

Tips

Du kan variera frukten efter säsong och smak. I stället för kesella kan du använda fettsnål yoghurt. Du kan också välja att servera kvargblandningen i en skål för sig.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N