Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Dillknäcke

Dillknäcke

25 g jäst
2 dl ljummet vatten
½ dl rapsolja
2½ dl dinkelmjöl
2½ dl vetemjöl
2 msk dillfrö
1-2 tsk flingsalt

Sätt ugnen på 250 gr
Smula jästen i en bunke, och rör ut i vattnet.
Tillsätt resten och arbeta den smidig.
Degen behöver inte jäsa, dela den i 4 bitar.
Kavla ut tunna kakor 20x35 cm.
Kruskavla och sporra ut ca 12 bitar per kaka.
Grädda på smord plåt 4-5 minuter, passa så det inte bränns.



 

 
 
 

  Dillknäcke | Recept | Bröd & Bakverk | Bröd

Ja, detta måste jag pröva! Jag älskar att baka. Roligt när man hittar nåt nytt.

Eva






Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N