Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Couscoussallad

Tjipp tjilli vipp...en riktigt god helgkörare, har det blivit av denna rätt i sommar.

4 port

4 dl couscous
21/2 msk olivolja
4 dl vatten
1 msk gurkmeja
1 ½ tsk paprikapulver
2 tsk vitlökspulver
1 tärnad gul lök
1 strimlad röd paprika
½ strimlad zucchini
4 hackade salladslökar
2 tsk salt
1/2 tsk svartpeppar
200 g smulad äkta grekisk fetaost
några oliver svarta eller gröna
några halverade körsbärstomater
några blad babyspenat


Gör så här:

Lägg couscous och olivolja i en skål och blanda ordentligt.
Häll i resten av ingredienserna, förutom fetaost, oliver, tomater, spenat och salladslök, i en kastrull med vatten och koka upp.

Ställ av kastrullen, häll över couscousen och blanda väl. Täck med plastfilm och låt det dra i 5 minuter.

Rör sedan om i couscousen med en gaffel och blanda i resten av ingredienserna. Smaka av med salt, peppar och olivolja om det verkar torrt. Gott som en vegetarisk variant eller en god köttbit till.



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N