Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Biffstek med Persiljetäcke

Biffstek med Persiljetäcke 4 port.


Ingredienser:

4 biffar à 150 g, t ex ryggbiff el filébiffstek
1 msk olja
1 msk smör
1 tsk salt
½ tsk peppar
Täcke:
2 msk smör
75 g persilja, hackad
25 g vitlök, finhackad
1 dl köttbuljong
½ tsk salt
2 krm vitpeppar, nymalen


Gör så här:

1. Hetta upp olja och smör-

2. Salta och peppra biffarna och stek dem medium. Lägg biffarna på ett serveringsfat.

3. Tillsätt smöret i pannan. Sautera persilja och vitlök i några sekunder och fördela ut över biffarna.

4. Deglasera buljongen och smaka av. Häll runt om biffarna.

5. Servera med friterad klyftpotatis och sallad.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N