Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
4 biffar à 150 g, t ex ryggbiff el filébiffstek
1 msk olja
1 msk smör
1 tsk salt
½ tsk peppar
Täcke:
2 msk smör
75 g persilja, hackad
25 g vitlök, finhackad
1 dl köttbuljong
½ tsk salt
2 krm vitpeppar, nymalen
Gör så här:
1. Hetta upp olja och smör-
2. Salta och peppra biffarna och stek dem medium. Lägg biffarna på ett serveringsfat.
3. Tillsätt smöret i pannan. Sautera persilja och vitlök i några sekunder och fördela ut över biffarna.
4. Deglasera buljongen och smaka av. Häll runt om biffarna.