Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Ljus Chokladkola

Ljus Chokladkola


Ingredienser:

3 dl vispgrädde
3 dl socker
1 dl ljus sirap
50 g smör
2 msk honung
100 g ljus choklad


Gör så här:

1. Blanda grädde, socker och sirap i en tjockbottnad kastrull. Koka upp och sjud till 120°.

2. Rör i smör och honung. Låt det koka i ytterligare 2 minuter.

3. Ta grytan från värmen och rör i den hackade chokladen. Rör om tills den har smält.

4. Häll upp smeten i en form, ca 20x25 cm, klädd med bakpapper. När kolan har stelnat skärs den i lagom stora bitar. Förvara kolan svalt.


 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N