Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Mjuk Nougat

Mjuk Nougat


Ingredienser:

50 g hasselnötter
3 dl florsocker
200 g ljus choklad
små pappersformar


Gör så här:

1. Lägg nötterna på en plåt och rosta dem i 225° i ca 8 minuter. Lägg dem i en handduk och gnugga av det mesta av skalet.

2. Kör nötterna och florsockret i matberedaren i ca 15 minuter eller tills massan är mjuk och oljig.

3. Smält chokladen och rör ner i massan, blanda väl. Forma till små kulor eller häll massan direkt i pappersformarna. Förvara nougaten kallt.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N