Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Etruskisk Marinad

Etruskisk Marinad


Ingredienser:

½ dl rosmarin, färsk
½ dl timjan, färsk
½ dl salvia, färsk
2 vitlöksklyftor
salt och saft av 1 citron
2 dl extra virgin oliv olja
salt och svartpeppar


Gör så här:

1. Hacka örter och vitlök och rör ner olja, citronsaft och skal. Krydda med salt och peppar och stöt i mortel tills allt blandats väl.

2. Gnid in marinaden på kött eller fågel och låt marinera över natten.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N