Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Räk - citrussallad

Räk - citrussallad

300 gram skalade räkor
2 st apelsiner
1 st grapefrukt
ruccolasallad
olivolja
mandarinbalsamico
salt och peppar

Skär av toppen och botten av apelsinerna och grapefrukten. Skär bort skalet med en vass kniv och försök komma så nära skalet som möjligt men ändå få bort de vita hinnorna. Filéa citrusfrukterna genom att skära på ömse sidor om klyftväggarna. Då blir klyftorna helt fria från hinnor och snyggare att servera.
Lägg ruccolasallad på en stor tallrik eller fyra små och fördela räkorna och citrusfrukterna. Häll över några teskedar olivolja och lite god mandarinbalsamico. Smaka av med salt och peppar.


 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N