Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kumquatsbål

Kumquatsbål. c:a 2 liter eller 10 glas

200 g färska kumquats
1 kvist färska myntablad
1 msk florsocker
5 cl madeira
1 cl konjak
1 flaska (75 cl) torrt eller halvtorrt vitt vin
2 flaskor (á 75 cl) mousserande torrt eller halvtorrt vin

Skär frukten i skivor och lägg den i en skål tillsammans med myntablad,
socker, madeira och konjak. Täck och ställ skålen kallt ett par timmar.
Fyll på med kallt vin och servera.



Jen
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N