Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kinamat

KINAMAT 6 port


450 gr finstrimlat färskt bogfläsk alt fläskfilé

3 msk vetemjöl

1 påse wokgrönsaker

4 msk olja

1 purjo

6 ananasringar

2 ¼ dl ananasspad + vatten

6 msk socker

6msk soya

6 msk vinäger

6 msk tomatpuré

4 dl ris + 8 dl vatten

1. Sätt på ris och strimla purjon
2. Lägg köttet i en plastpåse tillsammans med mjölet, och skaka till det är mjöl på allt kött
3. Skär ananasringarna i 4:edelar
4. Mät upp ananasspad och vatten i en skål, häll i socker, soya, vinäger och tomatpuré. Rör tills allt är blandat
5. Fräs wokgrönsakerna i hälften av oljan, tillsätt purjon efter en stund, ta upp och håll varmt.
6. Fräs köttet i resterande olja, och när det är klart häll i grönsakerna och soyablandningen
7. Låt allt få ett uppkok, tillsätt ananas och låt det bli varmt.
8. Servera med torrt osaltat ris och extra soya.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N