Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
Perfekt att ha med sig att steka i muurikkan efter en utflykt med skojtern..eller en tur i slalombacken.
4 pers
400 g souvas eller renskav/viltskav
2 lökar
200 g champinjoner/kantareller
1 vitlöksklyfta
persilja
salt och peppar
Fräs lök och champinjoner (eller annan svamp) först i stekpanna.
Souvas eller renskav/viltskav, fräses i en het stekpanna eller i muurikka. Rör i lök-
och svampfräset. Krydda med vitlök, persilja eller någon örtkrydda. Salta.
Severas i pitabröd, tillsammans med sallad och tomater. Dressing är valfritt, grekisk yoghurt är inte helt fel;)