Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Hawaiigratäng

400 g köttfärs
1 stor lök
1 burk krossad ananas
3 dl riven ost
1 tsk salt
peppar
paprikapulver
idealmjöl
smör till stekning

Gör så här
Värm ugnen till 225 grader
Hacka löken fint och fräs den lätt i smör.
stek köttfärsen och rör ner löken, krydda efter smak.
Lägg köttfärs blandningen i en skål och tillsätt drygt hälften av osten.
Rör om.
smörj en ugnssäker form och bred ut den avrunna ananassen i botten.
spar spadet.
bred köttfärsen ovanpå. Blanda ananasspadet med lite idealmjöl och häll
i formen. Strö över resten av osten.
grädda i 15-20 minuter. eller till dess att gratängen fått fin färg.
servera med en sallad eller potatismos.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N