Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Browniemuffins (ca 26 st)

200 g smör
250 g mörk blockchoklad
3 ägg
2 1/2 dl socker
2 1/2 dl mjöl
vispgrädde, kakao
Gör så här
Smält smör och blockchoklad.
Vispa ägg och socker pösigt.
Sikta och vänd försiktigt ner mjölet varvat
med chokladblandningen i äggsmeten.
Klicka i muffinsformar och grädda i 200 grader ca 15 minuter,
de ska vara lite kladdiga inuti.
Spritsa på vispad grädde och pudra över lite
kakao vid serveringen.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N