Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Citron och timjankyckling 2 port

200 g kycklingfile
finrivet skal av 1/2 citron
1 msk hackad färsk timjan eller 1 tsk torkad
1/2 tsk salt
1 krm svartpeppar
6-8 smålökar
1 st paprika
Servering
kokt ris
1 dl matlagningsyoghurt
smaksatt med lite citron
råriven morot
Ugn 200 grader
Gör så här.
1. Blanda citronskal, timjan, salt och peppar.
Gnid in kycklingfileerna med blandningen.
Lägg fileerna i en ugnssäker form. Stek dem mitt i ugnen ca 10 minuter.
2. Skala löken. Ansa och strimla paprikan. Vänd kycklingfileerna i formen
och lägg lök och paprika runt om.
Fortsätt att steka tills kycklingköttet är helt genomstekt, 15-20 minuter.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N