Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fisk med mandeltäcke 4 port

400 g djupfryst sejfile eller annan vit fisk
salt, peppar
2 skivor vitt formbröd
50 g riven ost 10 %
2 äggulor
25 g flagad mandel
Servering
potatismos
gröna ärter
Ugn 225 grader
Gör så här.
1. Halvtina fiskblocket och skär det i 2 cm tjocka skivor.
Lägg skivorna tätt intill varandra på ett smort ugnssäkert fat.
Salta och peppra.
2. Kantskär brödet och smula det. Rör i ost och äggulor med en gaffel.
Fördela massan över fisken. Strö över mandel.
Stek mitt i ugnen tills fiskköttet är vitt och fast, ca 20 minuter.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N