Hej och välkommen till Receptbankens kokbok på nätet!
Tanken med detta forum är att dela med sig av sina bästa recept och att hämta inspiration till kvällens middag, veckans bak eller en receptbank att slå i då du är godissugen.
Hjälps vi åt så kommer vi snart att ha ALLT som behövs för att lyckas i köket.
400 g djupfryst sejfile eller annan vit fisk
salt, peppar
2 skivor vitt formbröd
50 g riven ost 10 %
2 äggulor
25 g flagad mandel
Servering
potatismos
gröna ärter
Ugn 225 grader
Gör så här.
1. Halvtina fiskblocket och skär det i 2 cm tjocka skivor.
Lägg skivorna tätt intill varandra på ett smort ugnssäkert fat.
Salta och peppra.
2. Kantskär brödet och smula det. Rör i ost och äggulor med en gaffel.
Fördela massan över fisken. Strö över mandel.
Stek mitt i ugnen tills fiskköttet är vitt och fast, ca 20 minuter.