Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Stugans snabbullar ca 20 st

5 dl vetemjöl
2 1/2 tsk bakpulver
1 dl strösocker
1 tsk malen kardemumma
100 g margarin
1 ägg 2 dl mjölk
1 uppvispat ägg till pensling och pärlsocker
Gör så här.
1. Blanda de torra ingredienserna i en skål och arbeta in fettet.
Vispa upp ägg och mjölk och rör ner det i skålen.
2. Ställ ut formar på en plåt. Sätt ugnen på 225 grader.
Klicka smeten i formarna.
3. Pensla bullarna med ägg, strö på pärlsocker.
Grädda dem fint ljusbruna 10-15 minuter.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N