Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Färsrulle Med Feta Och Basilika

~ FÄRSRULLE MED FETA OCH BASILIKA ~
4 port.


Ingredienser:
500-600 gram nötfärs
½ dl ströbröd
1 msk potatismjöl
1 ½ dl vatten
1 ägg
1 tsk salt
1-2 krm peppar
1 msk soja

Fyllning:
ca 100 gram grekisk fetaost
6 marinerade soltorkade tomater
½ kruka basilika (alt. ½ paket frusen basilika)

Tillagning:
Sätt ugnen på 200 grader.
Blanda ströbröd, potatismjöl och vatten. Rör ner köttfärs, ägg, salt och peppar.
Lägg ut bakplåtspapper eller plastfolie på arbetsbänken. Platta ut köttfärsen till en ca 1 cm tjock fyrkant.
Smula eller skiva osten tunt och lägg över färsen.
Strimla tomaterna och grovhacka basilikan och strö detta över färsen.
Rulla ihop som en rulltårta och lägg över på en smord ugnsfast form.
Pensla köttet med soja och grädda ca 45 minuter i nedre delen av ugnen. Lägg på en bit folie om ytan verkar få för mycket färg.



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N